Προεξόφληση ενεχύρων

Ενέχυρα

Προεξόφληση ενεχύρων

Εξοφλούμε για εσάς οτιδήποτε ενέχυρο έχετε αφήσει σε άλλο κατάστημα ακόμα και αν βρίσκεται σε καθυστέρηση οικονομική και σε υψηλό οικονομικό κόστος για εσάς.

Πηγαίνοντας μαζί με έναν δικό μας συνεργάτη στο κατάστημα που το έχετε ενεχυρίαση και εξοφλώντας αυτό ολοσχερώς σε αντικείμενα όπως: κοσμήματα, χρυσά ρολόγια, αυτοκίνητο, μηχανάκι, και σας πληρώνουμε την διαφορά που θα προκύψει από την τιμή άμεσα μετρητοίς.

Η διαφορετικά συνεχίζουμε μαζί την συνεργασία της ενεχυρίασης με καλύτερους και ωφέλιμους όρους κρατώντας το αντικείμενο εμείς για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεστε ακόμα και δίνοντας σας ότι χρηματική διαφορά προκύψει υπερ εσάς από την αλλαγή της ενεχυρίασης σε εμάς.

Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε καλώντας μας στο τηλέφωνο 697 20 27 740 η κλείνοντας ένα ραντεβού εντελώς εμπιστευτικά και προσωπικά.

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να σας φανούμε χρήσιμοι και να λύσουμε ότι τυχόν πρόβλημα έχετε

Προεξόφληση ενεχύρων

Διαδικασία

Οι εκτιμητές της εταιρίας μας θα αξιολογήσουν τα πολύτιμα αντικείμενά σας, κοσμήματα, χρυσαφικά, ρολόγια, πολύτιμους λίθους, χρυσές λίρες, αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες κτλ. Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης σας κάνουμε την προσφορά.

Εφόσον συμφωνήσετε δημιουργούμε την σύμβαση, το οποίο αναφέρει, τα αντικείμενα που θα ενεχυριάσουμε, την διάρκεια ενεχύρου και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και το ποσό που θα λάβετε άμεσα σε μετρητά.

Η σύμβαση αναγράφει τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις που έχετε. Με την εξόφληση του ενεχύρου μπορείτε να ξαναγοράσετε τα αντικείμενα που αφήσατε ενέχυρο. Έως τότε τα αντικείμενά σας φυλάγονται σε ασφαλές χώρο (τραπεζική θυρίδα ή χρηματοκιβώτιο σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο