Ενέχυρα έργα τέχνης

Ενέχυρα

Έργα τέχνης

Eνεχυριάζουμε ή αγοράζουμε Πίνακες ελλήνων ζωγράφων. Παρέχουμε υπηρεσίες επιπέδου, με απόλυτο σεβασμό και εχεμύθεια, στόχος μας είναι η δική σας εξυπηρέτηση και για αυτό σας προσφέρουμε ενα σύνολο υπηρεσιών και δυνατοτήτων.

Παλαιά συλλεκτικά είδη μπορούμε να αξιολογήσουμε τα παλαιά αγαπημένα, αντικείμενα σας όπως έπιπλα, πίνακες ,φωτιστικά ,σερβίτσια,ασημένια σκεύη με αποστολή σε εμάς μιας καλής φωτογράφησης του αντικειμένου που έχετε σαν μια πρώτη εκτίμηση κατά πόσον εχουν μεγάλη συλλεκτική αξία και στη συνέχεια να το δούμε απο κοντά εφόσον το επιθυμείτε κανονίζοντας ένα ραντεβού μαζί σας και αξιολογώντας το καλύτερο δυνατό από άποψη τιμής για εσάς και άμεσης πληρωμής των αντικειμένων σας.

Εκτιμούμε ακόμη,Πινακες ζωγραφικής, παλαιά κοσμήματα, νομίσματα, χρυσά αντικείμενα, ασήμι,παλαιά αυτοκίνητα, φορητούς υπολογιστές και κινητά. Προσφέρουμε επίσης δυνατότητα επίσκεψης και εκτίμησης σε δικό σας χώρο, εντελώς δωρεάν με εχεμύθια και ασφάλεια.

Έργα τέχνης

Διαδικασία

Ειδικοί εκτιμητές της εταιρίας μας θα αξιολογήσουν τα έργα τέχνης που έχετε. Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης σας κάνουμε την προσφορά.

Εφόσον συμφωνήσετε στην προσφορά που θα σας κάνουμε δημιουργούμε την σύμβαση, η οποία αναφέρει, τα έργα τέχνης που θα ενεχυριάσουμε, την διάρκεια ενεχύρου και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και το ποσό που θα λάβετε άμεσα σε μετρητά.

Η σύμβαση αναγράφει τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις που έχετε. Με την εξόφληση του ενεχύρου μπορείτε να ξαναγοράσετε τα αντικείμενα που αφήσατε ενέχυρο. Έως τότε τα αντικείμενά σας φυλάγονται σε ασφαλές χώρο (τραπεζική θυρίδα ή χρηματοκιβώτιο σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο

Μπορείτε εφόσον επιθυμείτε να πουλήσετε μόνιμα το έργο τέχνης που διαθέτετε χωρίς την υπογραφή κάποιας σύμβασης. Αξιολογούμε το έργο τέχνης και πληρώνουμε άμεσα μετρητά.